My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Wednesday, January 11, 2012

Setiap Gambar Ada Cerita.....


Bismillahirrahmannirrahim......
Salam 17 Safar bersamaan 11 Januari 2012.
Dah 11 hari tahun 2012 melabuhkan tirainya,
kiranya ini adalah n3 pertama Rohas
dalam tahun 2012 ni. Memang dah lama tak update
citer baru disebabkan ketiadaan kamera.
So, betapa pentingnya kamera dalam kehidupan seorang blogger....
setiap gambar ada cerita, tak ada gambar tak ada orang nak
bukak blog kita, ya tak.....tak kisah la tu....

Sebenarnya....Rohas dah beli kamera baru minggu lepas,
gantikan kamera lama yg hilang tu.
Sebab tu ler ada gambar....hehehe
Taraaaa......ini ler hasilnya lens baru Rohas, cantik tak?
buah cempedak di luar pagar, amil galah tolong jolokkan,
saya budak baru belajar......hehehe
boleh ler kan....dari tak de kamera :))

pssst.....cawan coklat tu yg terbaru Rohas dapat,
rasanya dah boleh tutup buku
sbb dah cukup 4 kaler tp....bunganya pulak tak sama,
ermmmm......
Pinggan2 kopi tiam ni baru menghuni di Teratak Rohas.....
kaler coklat mesti tak sama bunganyakan.....ermmmm
Almari solek & telefon telekom tu pun baru jugak.....hehehe....

Sekian n3 dr Rohas, have a nice day....

2 comments:

  1. woww..betapa cantik cawan2 koleksi batik..congrate. Gambar yg cukup significant..

    ReplyDelete
  2. thanks bro shariff....sudi singgah,
    collect kopi tiam ni sungguh mengujakan :)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E