My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Saturday, December 3, 2011

Bila Sudah Jatuh Cinta.....

Selama hari ni mmg Rohas addict dengan Nescafe berbanding Milo atau Horlicks.
Kalau 1 hari tak minum Nescafe mmg tak sah. Kalau pepagi sampai ofis jer, terus bancuh Nescafe, kalau tak.... x leh buat kerja, macam tu ler penangan Nescafe nih.

Walaupun Rohas mmemang peminat no. 1 Nescafe tapi masih belum dapat collect free gift Nescafe ni sehingga la minggu lepas, semasa berbelanja di kedai 99 dan ternampak ler Nescafe White Coffee yg ada free cawan kopi tiam hijau ni.

Orang kata bila sudah jatuh cinta pada kopi tiam........layannn ya :)



Cop mohor NESCAFE.....


Bila sudah jatuh cinta......sekali 6 packs Rohas beli,
cukup untuk stok 6 bulan....hehehe

Jom minum Nescafe dengan penkek.....bekpes pagi tadi.

Have a good day :)

2 comments:

  1. rohas
    samelah dengan shima, pagi petang nescafe susu... huhu tulah susah nak turun berat... ;)

    ReplyDelete
  2. tq shima,
    sudi berkunjung ke TR.
    Nescafe...mmg x boleh dilepaskan :)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E