My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Wednesday, September 28, 2011

TETAMU SYAWAL 1432H

Malam ni Rohas nak kongsi gmbr2 tetamu Rohas masa hari raya kelmarin.
Rohas x de buat open house pun sbb Teratak Rohas mmg sentiasa terbuka
untuk saudara mara & rakan2. Kalau ada yg kata nak datang,
baru ler Rohas masak juadah yg termampu untuk tetamu,
tapi kalau tak de notis maknanya dpt mkn kuih raya aje ler....

Masa orang datang rumah ler, baru Rohas pakai pinggan mangkuk
yg Rohas collect selama ni. Masa ni la PML ni berguna bagi Rohas bukan setakat untuk hiasan semata2. Rasanya berbaloi2 bila ada tetamu yg memuji kecantikan PML ni.
Kembang ler sekejap tuan rumah ya.....:))

Syawal ke-8 Rohas jamu tetamu dengan masakan Nasi Ayam Rohas.
Cer tengok Cik Port tu....., PML Corelle pun keluar juga,
nak pakai Cik Port semua mana ler cukupkan....
makum ler Cik Port tu beli hanya 1 set dinner jer,
mahal beb nak beli 2 3 set....huhuhu

Kemudian Rohas masak Laksa Johor pula bila kawan2 anak datang beraya.
Untuk Laksa Johor mmg sesuai kalau pakai set Vantage ni,
sbb byk accessories laksa dimasukkan bersama....


Cer tengok cer tengok bekas air tu....
Suka hati bila dapat pakai punch bowl Wexford masa raya tuh....
Ramai pulak yg berkenan & bertanya mana dapat bekas nih.....:))



Hah...dalam ramai2 tetamu, ini ler tetamu istimewa Rohas.
cer teka cer teka sape la agaknya ya.........
rasanya semua rakan2 PML kenal sgt dengan dia.
Saje Rohas letak gambar dia di sini untuk tatapan rakan2 yg merinduinya.


Sekian dulu n3 Rohas kali ini, ada masa kita jumpa di n3 yg seterusnya ya.

Salam sayang.

No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E