My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, September 26, 2011

KENANGAN SYAWAL 1432H

Rasanya belum terlambat lagi kalau Rohas nak share gambar2 raya Rohas
sbb skrg pun kita masih di bulan Syawalkan...hari ini dah hari raya yg ke-27.
Saja jer Rohas update blog ni dgn gambar2 raya sebagai kenang2an buat diri sendiri.
Sudah lama sejak bulan puasa Teratak Rohas "cuti", kesian pulak blog ni tak ber-update. Memang malas betul ler tuan rumah ni....hehehe.

Jom ler layan pikas dibawah ni.....

Bergambar dulu sebelum pegi raya....tahun ni sedondon greyish :)

Setiap tahun pagi Syawal Rohas mesti bersalam dengan bonda tercinta,
so far mmg x pernah miss. Syukur alhamdulillah....
terima kasih pada cik hubby yg memahami :)

Selepas cium tangan bonda, cium tangan hubby pula....


Family besar Pn. Hajah Rahimah....masih ada 1 family yg tak dapat turut serta
kerna tahun ni turn mertua.

Yang paling seronok tahun ni Rohas & hubby dah dapat title atuk & nenek.
Sekali dapat 2 cucu saudara.
Tapi sebab nak glamer & tak nak mengaku dah tua,
Rohas suruh panggil Wan Ana jer....hehehe.

Sekian dulu n3 dari Rohas, kalau free esok Rohas update lagi tentang raya ya.

Salam sayang.

1 comment:

  1. aslmkum kak rohas...sy dtg singgah....seronok tgk akak beraya dgn family....=)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E