My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, March 11, 2013

ALMARI BABA NYONYAKU VS BW



Assalamualaikum....

Hari ni baru terpanggil nak buat entry baru.
Padahal minggu lepas lagi dah berkemas2 & tangkap gambar,
tunggu masa yg sesuai baru leh update blog ni.

Almari Baba Nyonya Rohas ni sejak masuk ke TR,
dihuni oelh PML Bunga Kangkung. Dah 3 tahun kot....mmg rasa dah boring sgt2.
Dah tak de bunga lain ke??? asyik2 la kangkungkan....
klu byk yg rare tak pe jugakkan....hihihi

Nak display dengan PML lain rasa macam tak sesuai la pulakkk.....
So, akhirnya Rohas decide display jer la dengan koleksi biru putih
Blue Willow. Walaupun koleksi ni masih belum lengkap sepenuhnya,
Rohas display la jugak.....kot2 tengok hari2
boleh datang idea cemana nak lengkapkan koleksi BW ni....
(Idea tu maknanya kena keluar duit lerkann....:D)

Jom layan....

V
V
V

 Ini sahaja koleksi BW yg Rohas ada,
mungkin ada penambahan di masa akan datang.

 Design tiles lama di tengah2.....yg paling Rohas suka.

 Tureen biru JB serasi bersama BW.

  
 Suka tureen berkaki nih....

  Pandangan tureen dr atas....

Teko BW bersama teko Ricardo,
posing dulu sebelum berpindah ke rumah baru. 

 Teko BW yg disayangi.....biru mata hitamku.

 Cawan BW corak lain.....


Sekian dulu, entry Rohas....
terima kasih yg sudi singgah, sila datang lagi :) 

2 comments:

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E