My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Thursday, January 28, 2010

Kangkung Ku......

Selalunya malam2 selepas waktu Isyak, aku & hubby minum2 sambil santai berdua.....citer pasal anak2, kerja, hobi...dan macam lagi la. Masa ni la aku biasanya keluarkan koleksi pinggan cawan antikku. Ini le koleksi bunga kangkung yang aku ada setakat ni.....


Apa ada dalam mangkuk tureen tu eik?...... tungguuu.....

Close-up untuk mangkuk tureenku.......luv it!

Pandangan dari atas.....bunga kat penutup tureen tu memang mengancam!

Malam ni special sikit sbb petang tadi MIL bagi kuih kosui. Kalau tak selalunya minum air bujang je.....


Aku punya la set cantik2 kat living sbb nak minum & makan sambil tengok tv.....lastly hubby panggil minum kat teres luar....layan jer la ya......

2 comments:

  1. wow cantik2nya dan sedapnya..heheh
    selamat berblog....

    ReplyDelete
  2. cik jah, thks singgah blog saya...nnt sy add jd follower awk ya....:)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E