My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Saturday, June 30, 2012

Coaster Crochet

Hi all.....Have a nice Weekend!!!

Today Rohas nak share Coaster Crochet.....
tempahan dr seorang rakan maya dan collector antik juga.
Harap2 dia suka crochet buatan Rohas ni.

Jom layan gambar2nya.....

Siap 6 keping coaster.

Boleh buat decor jugak.....





Sekian dulu daaaa.......

Tuesday, June 12, 2012

Crochet......For Sale

1) Alas meja 6 segi - SOLD

2) Alas meja bulat - SOLD








Kalau berminat, sila email ya. TQ.

Sunday, June 3, 2012

Minum Petang....Pulut Durian

Sekarang ni baru nak bermula musim durian.
Tadi lepas gi shopping langsir, sempat Rohas cari buah durian,
itu pun sebab cik hubby dah sound nak makan pulut durian.
Rohas buatkan ler walaupun sekarang ni cuaca panas dan
harga buah durian pun masih tinggi lagi, maklum ler baru nak
bermula.

Layan........


Friday, June 1, 2012

Breakfast....Mee Hoon Goreng

Salam Pagi....

Hari ni ada 2 jemputan kenduri kahwin di taman perumahan Rohas.

Tak perlu memasak untuk lunch, so breakfast-nya heavy sedikit.

Layan.....
v
v
v
v

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E