My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Saturday, January 21, 2012

Bekpes Pagi Ahad

Salam Pagi Ahad.

Bekpes pagi tadi.....lempeng cecah sambal sardin, on request from my doter.

Layan.......


Selamat berhari minggu.......

Friday, January 20, 2012

PYREX JUNE ROSE


Salam Sabtu, Salam 1Malaysia.

Berjumpa kembali....alhamdulillah diberikan Allah masa untuk update
blog Rohas ni. Waktu cuti2 begini....layan blog dengan koleksi Rohas yg
terbaru, JUNE ROSE. Baru tak ler baru sangat, dah lama dapat cuma
masa yg tidak mengizinkan...

Rohas memang minat sangat dengan June Rose ni sebab bunganya
merah menyala tu nampak ceria jer. Sejak lihat June Rose ni di rumah
mertua, terus berazam untuk memilikinya. Alhamdulillah dah dapat pun....
Yang best tu....Rohas dpt complete dinner set. Tapi rasa2nya macam
ada yg belum lengkap jer....ermmm

Jom lihat gambar2nya......

V
V
V







Sekian dulu, Selamat Bercuti
& Happy Gong Xi Fa Chai untuk Chinese Blogger.....

Wednesday, January 11, 2012

Setiap Gambar Ada Cerita.....


Bismillahirrahmannirrahim......
Salam 17 Safar bersamaan 11 Januari 2012.
Dah 11 hari tahun 2012 melabuhkan tirainya,
kiranya ini adalah n3 pertama Rohas
dalam tahun 2012 ni. Memang dah lama tak update
citer baru disebabkan ketiadaan kamera.
So, betapa pentingnya kamera dalam kehidupan seorang blogger....
setiap gambar ada cerita, tak ada gambar tak ada orang nak
bukak blog kita, ya tak.....tak kisah la tu....

Sebenarnya....Rohas dah beli kamera baru minggu lepas,
gantikan kamera lama yg hilang tu.
Sebab tu ler ada gambar....hehehe
Taraaaa......ini ler hasilnya lens baru Rohas, cantik tak?
buah cempedak di luar pagar, amil galah tolong jolokkan,
saya budak baru belajar......hehehe
boleh ler kan....dari tak de kamera :))

pssst.....cawan coklat tu yg terbaru Rohas dapat,
rasanya dah boleh tutup buku
sbb dah cukup 4 kaler tp....bunganya pulak tak sama,
ermmmm......
Pinggan2 kopi tiam ni baru menghuni di Teratak Rohas.....
kaler coklat mesti tak sama bunganyakan.....ermmmm
Almari solek & telefon telekom tu pun baru jugak.....hehehe....

Sekian n3 dr Rohas, have a nice day....
54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E