My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Thursday, November 24, 2011

Bila Resah......

Macam2 rasa yg ada di hatiku hari ini......sedih, geram, marah,
terkilan, apapun ada.
Adat ler....lumrah alam, sekejap bahagia, gembira....tup tup sedih plak.
Tapi apa yg terjadi tu biarlah Rohas sorang jer yg rasa,
bukan nak kongsi dgn orang lain pun.....biarlah rahsia.

Bila hati resah, gundah gulana.....
Rohas cari alternatif untuk menenangkan fikiran yg bercelaru,
dengan memandang PML hati jadi sejuk,
itu ler terapi minda yg sesuai dgn jiwa ini.
Malam ni Rohas nak kongsikan PML Rohas yg jauh
dtgnya dr. England.....Johnson Bros Fresh Fruit Jug & Bowl.

Sudi2 ler tengok ya....





Kalau nak tengok koleksi penuh FF ni boleh klik SINI ya.

Sehingga jumpa lagi, selamat berhujung minggu :)

Friday, November 18, 2011

Selamat Pengantin Baru....

Selamat Pengantin Baru buat sepupu hubby
FARUZA dan pasangannya AHMAD IZANY pada 12 November 2011 yg lalu.

Majlis berlangsung di dewan besar Hotel Alson Kelana Resort, Seremban.
Majlis pernikahannya diadakan 4 hari sebelum majlis perkahwinan
iaitu pada 9 November 2011 di Masjid Negeri, Seremban Negeri Sembilan.

Layan sajelah gambar2nya.....


Bride & Groom in a purple dressing....
Pelamin pun purple jugak.....


Wedding gift dr pengantin....bekas porceline yg dalamnya diletakkan tasbih.
Kiranya bermanfaat ler jugak dapat gift ni :)

Sajian pengantin untuk para tetamu....Nasi briyani.

My children.....Syafiqa, Syafiq & Syahir. Sebelum masuk ke dewan posing dulu....

Syahir & 2nd cousin....yg jadi flower girl malam tu.


Bergambar kenangan dengan my SIL yg glamer tuh....


Nak jugak rasa jadi pengantin....tp yg ni pengantin lamo :D

Anak bujang berangan nak cari bride secantik mak langnyer.......ermmmm

Tengok ler anak bujang den ni.....curi2 bergambar atas pelamin berdua,
bkn main over lg dia. Saje jer buat pengantin lelaki jeles :D


Hah....ni baru betul pengantin baru....
bergambar ramai2 dengan pengantin &
keluarga belah pengantin perempuan (sedaro den la tu).....
happy jer semua malam tu,
kalau ler esok2 anak daro den pulak kahwin buat kat hotelkan best,
berangan jer la si Rohas ni....hehehe

Sampai jumpa lagi....daaa.

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E